Om MultiTryk

Det hele begyndte med en vision: at sælge t-shirts med tryk og sælge produkterne online. Denne vision voksede til at inkludere muligheden for andre at skabe deres egne tryk, såsom virksomhedslogoer, billeder og tekst på tøj og andre produkter. Dette gav fødsel til MultiTryk.

Den 13. september 2020 blev online webshop, www.multitryk.dk, lanceret. Via vores webshop kan brugerne nemt designe deres egne tryk ved at uploade billeder og tilføje tekst til udvalg af produkter. Hjemmesiden er designet til at tilpasse sig forskellige skærmstørrelser og enheder, inklusive smartphones, tablets og computere, for en problemfri brugeroplevelse.

For at sikre høj kvalitet og effektiv produktion samarbejder MultiTryk med internationale leverandører, herunder fabrikker i Spanien, Letland og Polen, hvor vores trykproduktion finder sted, og produkterne leveres derfra.

Vi fortsætter med at udvikle vores sortiment og tilføje nye produkter med tiden, da vi stræber efter at levere innovative løsninger til vores kunder.

Kontakt information

MultiTryk
Mail:  kontakt@multitryk.dk
Tlf.:     519 519 59
CVR:  35974466

Klar til at designe dit eget tryk?

vælge et produkt og design dit tryk i dag

30% Rabat
10% Rabat
Prøv igen
Ingen gevinst
10% Rabat
Prøv igen
Ingen gevinst
30% Rabat
Prøv igen
15% Rabat
Prøv igen
Ingen gevinst
PRØV LYKKEN DREJ HJULET!
Indtast din e-mail og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter!
  • Du har ingen varer i din indkøbskurv