Handelsbetingelser

MultiTryk
Telefon: 51951959
CVR-nr.: 35974466
E-mail: kontakt@multitryk.dk

 

Forbehold

MultiTryk forbeholder sig retten til at ændre denne aftale og dens vilkår samt priser og andre omkostninger for vores tjenester og produkter. Alle sådanne ændringer træder i kraft umiddelbart efter at MultiTryk har lagt dem på hjemmesiden. Du er ansvarlig for at gennemgå og blive fortrolig med alle sådanne ændringer, og du accepterer at gennemgå vilkårene i denne aftale hver gang du bruger hjemmesiden, så du er opmærksom på eventuelle ændringer af denne aftale.

Der tages forbehold for:
Valutaændringer
Leveringssvigt
Korrekturfejl
Tekniske fejl
Udsolgte varer og trykfejl
Ved produktion kan der forekomme farveafvigelser på +/- 4%.
force majeure, herunder eksempelvis sygdom og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører

 

Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. MultiTryk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra MultiTryk med information om, at vi har afsendt varen.

 

Retningslinjer for designs

Vi ønsker, at indsendt designs skal respektere andre og loven. Designs, der er hadefuldt, ulovligt og/eller som krænker immaterielle rettigheder, kan til enhver tid gennemgås og fjernes.

Intellektuelle ejendomsrettigheder
MultiTryk respekterer dit arbejde og giver dig mulighed for at udtrykke din stemme og ideer. Vi beder dig at respektere andres arbejde og kreative rettigheder. Du skal enten eje det design, du sender til MultiTryk, eller have rettighederne til at bruge det. Designet skal overholde loven om reklame, varemærker og ophavsret.

Ulovligt indhold
Vi fjerner designs, der viser børnepornografi. Uanstændigt design eller designs, der skildrer, promoverer eller roser forbrydelser, ulovlige eller på anden måde skadelige aktiviteter, terrorisme og/eller enkeltpersoner, grupper eller organisationer, der promoverer nogen af ​​de førnævnte, tolereres heller ikke. Det er dit ansvar at forstå, hvad du lovligt må og ikke kan skabe for dit design.

Hadefuldt indhold
Vi værdsætter tolerance, forståelse og respekt. Vi tolererer ikke designs, der udtrykker had mod eller angreb på hvilken som helst person, gruppe og/eller deres beskyttede egenskaber (f.eks. race, etnicitet, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, religion eller handicap). Du kan ikke uploade denne slags hadende indhold på vores hjemmeside.

Hvis vi mener, at dit design falder ind i en af ​​de nedenstående kategorier, forbeholder vi os retten til at annullere ordren:

  • Indhold, der promoverer og roser enkeltpersoner, grupper eller organisationer, der promoverer had eller er involveret i forsætligt skadelige aktiviteter.
  • Indhold, der promoverer støtte til forbrydelser i forbindelse med had, vold, diskrimination eller intolerance.
  • Indhold, der promoverer skadelig misinformation, som er kendt for eller med rimelighed kan føre til vold eller trusler mod offentlighedens sundhed og sikkerhed.
  • Indhold, der skildrer voldelige begivenheder, ville blive evalueret på et uddannelsesmæssigt eller kunstnerisk udtryksgrundlag; den bør ikke bruges til  promovering, forherlige eller trivialisere voldelige handlinger.

 

Priser

Alle priser er opgivet i danske kroner inklusive moms.

 

Betaling

MultiTryk modtager online betalinger med; VISA/Dankort, Visa Electron og MasterCard. Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

 

Køb af produkter

Ordrer afgives og modtages udelukkende via webstedet. Inden du bestiller fra Multitryk.dk, er det dit ansvar at kontrollere og bestemme fuld evne til at modtage produkterne. Korrekt navn på modtager, leveringsadresse og postnummer, telefonnummer og e-mail-adresse er absolut nødvendigt for at sikre en vellykket levering af produkter.

Alle oplysninger, der stilles på kassesiden, skal udfyldes præcist og nøjagtigt. MultiTryk er ikke ansvarlig for ubesvaret levering på grund af et forkert stavet modtagernavn eller efternavn, leveringsadresse eller telefonnummer. Hvis du vil bede om en ændring i leveringsadressen, telefonnummeret eller andre særlige krav, bedes du kontakte os på kontakt@multitryk.dk.

 

Levering

Når du har bekræftet din ordre, er det muligvis ikke muligt at redigere eller annullere den. Hvis du vil ændre nogle parametre, leveringsadresse osv.. Er MultiTryk ikke forpligtet til at foretage sådanne ændringer i din ordre, men vi vil gøre vores bedste fra sag til sag.

Risikoen for tab af, beskadigelse og ejendomsret for produkter overgår til dig ved vores levering til transportøren. Det er brugerens ansvar for at indgive et hvert krav til en transportør for en mistet forsendelse, hvis transportørsporing angiver, at produktet blev leveret. I sådanne tilfælde refunderer MultiTryk ikke og sender ikke produktet igen.

For produkter, der går tabt i transit, er der krav om du sender en klage senest 30 dage efter den estimerede leveringsdato.

 

Fortrydelsesret

Varer der er fremstillet efter dine specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg, kalder vi specialfremstillede varer og de er undtaget fra fortrydelsesretten. Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

 

Behandling af personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os og handle på Multitryk.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for MultiTryk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: kontakt@multitryk.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link).
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

30% Rabat
10% Rabat
Prøv igen
Ingen gevinst
10% Rabat
Prøv igen
Ingen gevinst
30% Rabat
Prøv igen
15% Rabat
Prøv igen
Ingen gevinst
PRØV LYKKEN DREJ HJULET!
Indtast din e-mail og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter!
  • Du har ingen varer i din indkøbskurv